torsdag 9 december 2010

Jocie recenserar: Ga.Ma CP3 Tourmaline Laser Ion

Jag hade ju lovat er en recension på plattången jag fick hem förra veckan så tänkte ta den nu.
Mitt första intryck av paketet var att allt såg stilrent och snyggt ut. Till och med paketet den levererades i var snygg.
Öppnade lådan och såg att plattången var mycket välförpackad för att komma hem till sin ägare i bästa skick. När jag höll den i handen och kände på den så tyckte jag att det kändes lite plastig, men det har andra Ga.Ma plattänger gjort förut också. Dock när man stänger den här så klickar det till och den lilla lampan tänds. Förstår inte riktigt funktionen med det för man ser det ändå inte när man plattar håret. Men jag gillar dom svarta/röda detaljerna starkt.

Angående hur väl den fungerar så är det toppbetyg! Ingen snack om saken. Den blev varm på bara några sekunder. Den har en arbetstemperatur som är på ca 200'c och tack vare det så behövde jag bara dra ett drag genom varje hårslinga istället för 2-3 som jag brukar få göra. Håret glider lätt över plattorna och inte ens mina slitna toppar "hackar" till som dom brukar göra i slutet av varje drag. Ett extra plus för den långa sladden.

Overall är jag mycket nöjd. Detta är den bästa plattången jag har provat.
Litet minus för priset, men smakar det så kostar det, right?

Pris: 789kr från Baresso.

Mitt betyg: 9/10

3 kommentarer:

  1. då kan du få plata mitt hår någon dag. oj oj oj vilket jobb du har framför dig. hihi <3

    SvaraRadera
  2. kan inte jag få köpa din plattång,mejla mig:r.o.s.93@hotmail.com :)))

    SvaraRadera
  3. Undrar om du har testat någon av de andra ga ma plattångarna?

    SvaraRadera